ENROLMEN MURID
Selamat Datang ke portal rasmi sekolah.....Terima kasih...... #kita mesti menang.................Masa lalu adalah kenangan..............Hari ini adalah kenyataan.............Esok hari adalah harapan.............SELAMAT TAHUN BARU 2021
  • Kemaskini :Sabtu 08 Januari 2022, 03:58:49.

MAKLUMAT ASAS SEKOLAH

Bil Perkara
1 Kod sekolah DFT3004
2 Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Mas
3 Jenis sekolah Sekolah Agama Bantuan Kerajaan (SABK)
4 Bilangan guru 28
5 Bilangan murid 198
  ASSALAMUALAIKUM

           As an opening word, I would like to extend my gratitude to Divine Will for being given this precious space and opportunity. Welcome to SMU(A) Diniah official website. Welldone to website team for being able to realize the official website of the school. Gratitude and congratulations on the effort and commitment given to all involved in preparing the SMU (A) Diniah website. Thank you very much to the PIBG, who is fully supportive of this pursuit.          
          
           To all citizens, especially the beloved students, begin this year as a year of achieving excellence as emphasized in the National Education Philosophy and Islamic Education Philosophy. To the students of SMU (A) Diniah, I urge you to prepare yourself and mind with life and ukhrawi knowledge in order to face the challenges of globalization and thus achieve the vision of 2020 with brilliant, glorious and distinguished.           
         
         To all SMU (A) Diniah staff, I hope to be able to serve and perform the responsibilities more efficiently and effectively in order to generate the potential of students to the optimum level and to uphold SMU (A) Diniah as an excellent educational institution capable of producing the first-class minded generation who can compete internationally .          
         Finally, I'm very hopeful that students in this school will have the personality and noble character. The passion and commitment of all SMU (A) Diniah members and their parents can certainly produce generations of knowledgeable, dynamic, progressive and competitive students in the face of various aspects of life and become a human being. Hopefully all the success we have achieved today will be our inspiration for the future in generating AL-FATEH GENERATION.  

Thank you.
"Blessed, Excellent, Sustainable"


Official SMU (A) Diniah ChannelPenafian


SMU (A) Diniah berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik melalui penyaluran maklumat laman web yang tepat dan terkini. Walaubagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan SMU (A) Diniah tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. SMU (A) Diniah berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis.

Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan SMU (A) Diniah tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan. Maklumat untuk dimuat turun adalah dijamin bebas dari sebarang virus. SMU (A) tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan yang berlaku akibat jangkitan sebarang virus disebabkan oleh aktiviti muat turun maklumat dari laman ini.

Dasar Privasi dan Keselamatan


Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung.
Sekiranya anda ingin mendaftar dan membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.
 
Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.
 
 
Apa Yang Akan Berlaku Jika Saya Membuat Pautan Kepada Laman Web Yang Lain?
Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.
 
Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.


Notis HakciptaSemua aspek berkenaan laman web ini termasuk rekabentuk, teks, grafik, aplikasi, perisian, kod sumber dan lain-lain adalah hak cipta SMU (A) Diniah kecuali dinyatakan sebaliknya.

Tiada mana-mana bahagian laman web ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis terlebih dahulu daripada SMU (A) Diniah.Pautan 
                                              

Hubungi Kami

SMU (A) Diniah
Kampung Bongor
17000 Pasir Mas
Kelantan
Tel    :011-65733899
email: smuadb@gmail.com
      
    Lokasi Kami

Penafian

SMU (A) Diniah tidak bertanggung jawab atas perkara tidak diingini atau kerugian
yang disebabkan oleh maklumat yang diperolehi dari laman portal ini.


Penafian | Dasar Privasi & Keselamatan | Notis Hakcipta

Paparan terbaik dengan resolusi 1280 x 800
Hakcipta © SMU (A) Diniah 2019

PETA LAMAN

Statistik Pelawat

Pelawat Hari Ini3
Pelawat Minggu Ini403
Pelawat Bulan Ini858
Jumlah Pelawat1396